YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - 75.Yıl Namık Kemal Ortaokulu

May

23 NİSAN PROGRAMI KAPSAMINDA İLÇE HALK EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRETMENLERİMİZ SINIFLARIMIZDA EBRU, İP BOYAMA , AHŞAP BOYAMA GİBİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİLER.

May

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında 29/04/2024 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Yeri Sağlık Ve Güvenlik Birimi personellerinden Diyetisyen Me*****ÖZ***** tarafından konferans salonumuzda öğrencilere yönelik    "Sağlıklı Beslenme" semineri veridi.

Mrt

REHBERLİK PANOMUZU SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLAYAN İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi konulu resim yarışmasında 6A sınıfı öğrencisi ES****YA***** İLÇEDE 2. oldu.

HFZ B sınıfı öğrencisi ED*****YI*****  İLÇEDE 1.oldu .İLDE de  MANSİYON kazandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  dolayısıyla hazırlanan  anma progamı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.Bu güzel programın  hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi  tebrik ederiz.

Mrt

GÜNLER ÖNCESİNDEN RENKLİ VE EĞLENCELİ PANOMUZ İLE RAMAZANIN GELİŞİNİ HABER VEREN , ÜCRETSİZ KUR AN I KERİMLERİ ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞITARAK ONLARI BU MÜBAREK AYA HAZIRLAYAN ÖĞRETMENİMİZ ESRA AYDIN A TEŞEKKÜR EDERİZ

Mrt

8 MART DÜMNYA KADINLAR GÜNÜNDE TÜM KADIN ÇALIŞANLARIMIZIN GÜNÜNÜ ÖĞRETMENLER ODASINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ KÜÇÜK BİR İKRAM İLE KUTLADIK. PANOMUZU HAZIRLAYAN VE TÜM KADIN PERSONELİMİZE  ÇİKOLATA YANINDA KENDİ HAZIRLADIĞI LALELERİ TAKTİM EDEN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİMİZ SEVİLAY AKAR TİFTİK e EMEKLERİ VE İNCE DÜŞÜNCESİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İlçemizde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz:

6/A RÜMEYSA KUDU KÜRE DE 2.LİK

6/A İNCİ SÖNMEZ PENTAGO DA 3.LÜK

8/A METE TAN MANGALA DA 2.LİK

7/A TUANA DURMUŞ REVERSE DE 4.LÜK

Kazandıkları başarılarla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ,ailelerini ve öğrencilerimizi müsabakala hazırlayan Fen Bilimleri  Öğretmenimiz Emine HAVLUCU'ya teşekkür ediyoruz

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında  Afet ve Acil Durum Eğitimleri ve Personel Tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.Olası bir deprem anında personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek okulun kısa zamanda  planlı bir şekilde 87 saniyede boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda izdihama yol açmadan toplanmaları sağlandı.

Şbt

Öğrencilere yabancı dili sevdirmek,Günlük hayatta ingilizceyi kullanmalarını sağlamak,İngilizce konuşarak pratikte kendilerine olan güvenlerini geliştirmek,  Öğrencilerin daha akıcı bir şekilde dili etkin olarak kullanmalarını sağlamak,Öğrecilerin konuşarak sosyalleşmesini sağlamak amacıyla İngilizce Öğretmenimiz Feride GÜÇİN tarafından hazırlanan ve başlatılan proje öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi ve talep gördü.

Şbt

Milli Eğitim bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi Ocak ayı eylem planı kapsamında " Dede Korkut Okumaları ve Hikaye Yazma" yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Muhammed Yusuf ERZİK Ortaokullar arasında İl Birincisi olmuştur. Hediyesini İl Milli Eğitim Müdürümğz Sayın Halil AKMEŞE'den alan öğrencimizi tebrik eder ve emeği geçen Öğretmenlerimiz Emrah AKTAŞ ve Feride GÜÇİN'e teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi Ocak ayı eylem planı kapsamında " Dede Korkut Okumaları ve Hikaye Yazma" yarışmasında okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Muhammed Yusuf ERZİK Ortaokullar arasında İl Birincisi olmuştur. Hediyesini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Muhammet BEŞİR'den alan öğrencimizi tebrik eder ve emeği geçen Öğretmenlerimiz Emrah AKTAŞ ve Feride GÜÇİN'e teşekkür ederiz.

Şbt

"Manevi Baharımız Üç Aylar " ı pano çalışmaları ve kandillerde kendilerinin  hazırlamış olduğu  çikolata ve lokum ikramlıkları ile öğrencilerimizi mutlu eden ve farkındalık oluşturan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Esra AYDIN a teşekkür ederiz.